Nog meer vakantie Bracciano

We hebben nog veel meer gedaan, dan allemaal naar Rome geweest. We hebben lekker gedobberd op het Bracciano meer en we hebben bezoekjes gebracht aan de dorpjes die in de buurt waren, Anguilerra, Bracciano en Trevegnano. Stuk voor stuk leuke dorpjes met leuke winkels, Bracciano heeft ook nog een mooi kasteel en op de terugweg naar Anguillera kwamen we het grootste Luchtvaartmuseum van Italie tegen. Toen hebben we even op de rem getrapt en zijn naar binnen gegaan, het is er stil, groot en het is heel leuk om al die verschillende soorten vliegtuigen te zien.
Shoppen hebben we natuurlijk ook gedaan. In Italie heb je verschillende outletcenters, hier vind je winkels van de duurste merken tot de gewone en je hebt er veel in Italie.

Maar ja laten we eerlijk zijn, ook al hebben ze veel van die centers en ook al hebben die weer veel winkels erin zitten, dat houdt nog niet in dat je echt iets koopt. Of tewel wij kwamen met lege handen thuis!

Een reactie posten

Mijn foto
DharSon
Werkende moeder die ondertussen al over de 40 is. Mijn man en ik stomen 2 kinderen, van 13 en 14 jaar, klaar voor deze maatschappij.
Mijn volledige profiel weergeven

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP