Ze zijn over

maar we zijn nog niet klaar!


Man en ik zijn moe, uitgeput maar voldaan.
Het waren drukke weken, maar het is gelukt. 
Alles is over naar hun nieuwe woning.
Mam had besloten veel kasten weg te doen, maar nu heeft ze zoveel weg gedaan dat we eigenlijk niet echt kunnen uitpakken. Dat was niet zo heel erg handig, maar dat maakt niet uit. Het was toch tijd voor nieuwe kasten. Volgens mij volstaat 1 kast al, dus no problemo dat gaan we van de week doen.

Ik ben er ondertussen achter dat mijn ouders genoeg, meer dan genoeg lakens, handdoeken en pannen hebben. Een aantal pannen zijn weg, een aantal pannen heb ik en nog hebben ze meer dan genoeg pannen voor hun zelf. Grappig is dat om te zien. Dit geldt ook voor lakens en handdoeken, maar dat zoeken we nog een keer rustig uit.

Zondag hebben mijn zwager en een aantal buurjongens\ mannen van hem geholpen en de jongen die de wagen reed. Het ging gelukkig snel en vlot. Gisteravond alles naar buiten gegooid wat weg kon want er was grofvuil. Wat ruimt dat op zeg, heerlijk!

Terwijl we zo druk bezig waren was ik ziek geworden, maar ik had eigenlijk geen tijd om ziek te zijn. Klinkt raar, maar ja je wilt gewoon door gaan. Dus ik door gegaan, tot vandaag! Vanochtend werd ik wakker met nog steeds een bonkende hoofdpijn en de pijn in mijn keel werd alleen maar erger. 
Dus heb me ziek gemeld en ben terug in bed gekropen. Heb even he-le-maal niets gedaan! 
Heerlijk, mijn lichaam komt weer tot rust.


Sanneke  – (8 november 2011 om 19:45)  

Er is ook wel héél veel gebeurd in een paar weken! De auto-inbraak, de waterschade en dan als klap op de vuurpijl de verhuizing. Dat eist zijn tol. Maar vanaf nu komt er rust in jouw tent. Das mooi!

Sjaantje  – (8 november 2011 om 19:50)  

Fijn dat ze over zijn, nu even tijd voor jezelf!

Layla  – (8 november 2011 om 21:27)  

soms moeilijk als vrouw om te rusten als je ziek bent als er nog zo veel te doen is... rust nu lekker uit zodat je weer verder kan gaan... xxx

Vlijtig Liesje  – (9 november 2011 om 10:50)  

Gek is dat hè?! Hoe je soms je lichaam kunt dwingen door te gaan, maar zodra de druk wegvalt, je alsnog ziek wordt?! Rust maar lekker uit.

Chantal  – (9 november 2011 om 11:11)  

hard gewerkt, maar met voldoening, dat is mooi

Mrs. T.  – (9 november 2011 om 13:12)  

Zo, veel gedaan dus. En nu goed uitzieken hoor. Beterschap!

Zara  – (9 november 2011 om 17:03)  

Dat waren pittige weken voor je/jullie! Nu uitzieken en niet eerder je bed uit voor je weer energie genoeg hebt! Beterschap!

Roelien  – (9 november 2011 om 20:53)  

Wat fijn dat ze nu over zijn....nu zelf even aansterken!

Simones Kitchen  – (11 november 2011 om 12:32)  

Ja wat een drukte geeft dat ook he... Wij hebben vorige jaar een dergelijke verhuizing,verbouwing en aanverwante zaken van mijn ouders meegemaakt dus weet een beetje hoe het is. Beterschap in ieder geval! O en mocht je nog zin en tijd hebben om mee te doen met de Donna Hay challenge, let dan even op; want er zijn problemen met het recept... (die klopt niet!)

Een reactie posten

Mijn foto
DharSon
Werkende moeder die ondertussen al over de 40 is. Mijn man en ik stomen 2 kinderen, van 13 en 14 jaar, klaar voor deze maatschappij.
Mijn volledige profiel tonen
  • Keukenrecepten
  • Mom Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  •   © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

    Back to TOP