Onverwachts sluipt het erin

Ik weet heus wel dat ik ouder wordt.
Het is ook een aspect wat niet ontkent of genegeert kan worden.

Afgelopen vrijdag kwam een vriendin langs, ze belde op dat iedereen bij haar thuis weg was en dat ze alleen zat. 'Kom maar gezellig langs' zei ik. Ik zat al in pyama, maar dat gaf gelukkig niet.
Tegen 21:30 was ze er, eerst keken we X-factor half half af, want we waren natuurlijk ook aan het kletsen.
Wat later gingen de kinderen naar bed en verhuisde wij met z'n 3en naar de bar. (Man was ook thuis en kletste vrolijk mee). Allerlei ondewerpen kwamen op tafel, de rose vloeide rijkelijk en het was erg gezellig. Op een gegeven moment zei ze; 'Ik zal het maar niet te laat maken, want jullie moeten morgen vroeg op ivm voetbal'. Toen keek ik op de klok, het was 03:36!!!! Wow! Veel later dan we allemaal dachten en we schrokken best van de tijd.

 

De volgende dag (of moet ik zeggen paar uur later, want om 08:30 ging de wekker!!!) kon ik gelukkig wel goed mijn bed uit.Voetbal kijken en daarna gingen we naar huis.
Sinyo ging douchen en de fiets van Nona moest naar de fietsenmaker. Man kwam op het idee om met de fiets te gaan, met z'n 3en. Dat ging ook allemaal goed, maar toen we (3 uur) later thuis kwamen en nog boodschappen moesten doen, ging ik 'even' liggen.
Iets wat ik dus beter niet moest doen! Op dat moment voelde ik mijn vermoeide lichaam en ik had het ook heel erg koud! We hebben altijd een deken bij de bank, maar ik heb die maar niet om me heen geslagen (anders was ik zeker in slaap gevallen). Tegen 17:00 gingen we boodschappen halen (het was nog steeds druk!!) en daarna stond een verjaardag op de planning. Bijna, bij-na zijn we niet geweest. Even snel wat anders aan doen en vervolgens er naar toe gefietst.
Tegen 22:30 waren we thuis!
Het plan was om nog even tv te kijken, maar ik ben op de bank ik slaap gevallen. Man maakte me wakker en zei; 'Kom we gaan naar bed, ik was ook in slaap gevallen'.

Vanochtend gelukkig geen wekker en werd ik lekker uit mezelf wakker.

Wat is het nou wat er in sluipt?!
Ouderdom!! Er waren tijden dat ik vrijdag tot zo laat uitging en de dag erna nog heel erg actief was. Nu merk ik het toch wel aan mijn lichaam *zucht*.

Zuster_Klivia  – (20 maart 2011 om 19:13)  

Herkenbaar. Ik sloeg in mijn jonge en wilde jaren regelmatig een rondje over. Dan ging ik vanuit mijn werk de kroeg in, ging ik vanuit de kroeg onder de douche, een uurtje of 3 paardrijden en weer werken.

Als ik dat nu zou doen, overlijd ik denk ik ;)

Maaike  – (20 maart 2011 om 19:50)  

herkenbaar. En ik ben eigenlijk nog niet eens echt oud!

Toaske  – (20 maart 2011 om 23:18)  

Ha, wat een grappige foto van Barbie. Tja, sluit me verder aan bij Klivia en Maaike. Echt doorzakken tot laat en dan vroeg weer op gaat ons niet in de kouwe kleren zitten.

ChoCho  – (21 maart 2011 om 09:48)  

hehe - en weer blij dat ik niet de enige ben - geniet ze xxx

Running Rapunzel  – (21 maart 2011 om 20:56)  

Grinnik....ik vind het nog knap! De laatste keer dat ik het ZO laat maakte kan ik me niet heugen.....vaak haal ik dat tijdstip niet eens, kan je nagaan...

Nou ja, dit weekend zal ik het wel moeten halen, want wij lopen 0.a. tussen 20:30 en 03:40. Zonder rosé, dat dan weer wel...

En ja....ouder worden voel ik ook. Ik blijf het raar vinden dat mijn lijf sneller veroudert dan mijn geest....

Junglefrog  – (21 maart 2011 om 22:27)  

O haha... ja, dat is wel heel herkenbaar hoor!! Meestal "red" ik het al niet eens meer tot half vier 's nachts...! Ben ik halverwege al in slaap gevallen! Nou ja, zo erg is het nou ook weer niet met me, maar inderdaad, als we eens een avond flink zijn doorgegaan dan moet ik daar de dag erna meestal ook flink voor inleveren! Tja... zo gaat dat zeggen ze!

DharSon  – (22 maart 2011 om 08:46)  

Hahahaha fijn dat het herkenbaar is, maar wat jammer dat het gebeurt he.
Ik kon vroeger ook een nacht overslaan, tussen 14:00 en 16:00 had ik altijd een dipje en vervolgens ging het weer!

mevrouw Duck  – (22 maart 2011 om 20:01)  

Bereid je er maar vast op voor. " het word steeds erger "

Een reactie posten

Mijn foto
DharSon
Werkende moeder die ondertussen al over de 40 is. Mijn man en ik stomen 2 kinderen, van 13 en 14 jaar, klaar voor deze maatschappij.
Mijn volledige profiel weergeven

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP