Ik ben zoooo blij!

Ja, ik voel me net een klein kind dat een snoepje krijgt.
Ik wilde al heeeeelllll lang een spiegelreflexcamera, maar het kwam er maar steeds niet van. Er waren altijd redenen dat het maar niet lukte.
De afgelopen week ben ik echter begonnen met mijn zoektocht. Er zijn zoveel verschillende camera's dat het me af en toe begon te duizelen. Uiteindelijk heb ik besloten er 1tje 2e hands te kopen, na lang wikken en wegen, lezen, uitzoeken, bekijken, lezen en ga zo maar door.

Man had liever gezien dat ik voor een nieuwe ging, maar phoe zeg wat een prijzen. Het zijn overigens niet alleen de prijzen hoor, maar ik ken mezelf een beetje. Dan heb ik zo'n gloednieuw ding en doe ik er uiteindelijk heel weinig mee. Ik ben net een kind, heb allemaal fases... Enfin dat vind ik een beetje zonde van het geld.

Ik heb namelijk ook een abonnement op het tijdschrift Schrijven, want ik wil later een boek uitbrengen. Het probleem is alleen dat ik er alleen aan denk, wanneer ik het tijdschrift zie. In de eerste fase heb ik al een opzet voor een boek gemaakt met het onderwerp hoe het gaat lopen en ga zo maar door. Vervolgens raakt het bij mij op de achtergrond en moet ik het later weer oppakken.

Is net als de workshop, ik wil er wel meer mee doen, maar de tijd of het verkeerd indelen van de tijd belet me vaak. Echt alles is in huis om te schilderen, tot een ezel aan toe. Ook zo'n fase......

Maar goed ik dwaal af, ik had het over de camera.

Het is een Canon 20D geworden, 5 jaar oud, 247 klik geschiedenis (volgens de experts is dat belangrijk en moet dat nagevraagd worden, dus dat heb ik braaf gedaan).
Hoe dat ding werkt, geen idee, dus ik heb het de aankomende tijd druk!
O, moet nog wel een geheugenkaart kopen, wist dat die dingen ook duur zijn. Echt af en toe val ik van mijn stoel van de prijzen, is gewoon niet grappig meer.

Maar goed, ik lach van binnen en maak blije sprongetjes. We gaan het ook vandaag halen, want het is 15 minuten rijden!!

Enne tijdens het schrijven van dit blog, ben ik erachter gekomen dat ik toch maar even aan timemanagement ga doen en alles maar eens goed in ga plannen. :)

Huize Steen.  – (16 september 2010 om 11:10)  

Veel plezier met je nieuwe camera!!

De Repel  – (16 september 2010 om 16:05)  

Gefeliciteerd met je nieuwe mooie hebbedingetje! Heel veel plezier met uitvogelen en xo!

oma  – (16 september 2010 om 23:36)  

Hallo,

Zeker met jonge kinderen is foto's maken erg leuk en later kijken ze er met plezier op terug.
Succes met je aankoop. oma

Junglefrog  – (19 september 2010 om 19:08)  

Haha... Gefeliciteerd met je nieuwe camera! Daar ga je ongetwijfeld veel plezier aan believen! Enne... als je hulp nodig hebt... Geef maar een gil!

Een reactie posten

Mijn foto
DharSon
Werkende moeder die ondertussen al over de 40 is. Mijn man en ik stomen 2 kinderen, van 13 en 14 jaar, klaar voor deze maatschappij.
Mijn volledige profiel weergeven

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP