Wolverine met karakter

Ik schrijf net een gedeelte over het haar van mijn zoon, vanaf dat hij 6 of 7 is doet hij zijn haar zelf. Met zijn haar geeft hij zichzelf een statemen, zo van "Dit ben ik"!

Ik weet nog wel dat we de film X-Men hadden gezien en hij was helemaal gek van Wolverine. Nou ja was, hij vindt Wolverine nog steeds helemaal top.

In dat weekend ging hij zijn haar steeds doen, want het moest eruit zien als Wolverine. Hmm dacht ik nog dat zal toch niet echt gaan lukken, maar op een gegeven moment had het iets weg van Wolvarine.

De maandag erop moest hij naar school en ja hoor, daar stond het knulletje weer in de badkamer, zijn haar tot een kuntwerk te maken. Toen hij klaar was, was hij zo trots als een pauw.

Een week later hadden we gesprekken op school over hoe het nu met zoon gaat. Het onderwerp kwam al snel uit op zijn haar. Ze zei dat ze zijn haar erg leuk en apart vond en vertelde ook het volgende.
Die maandag, dat hij zijn haar voor het eerst als Wolverine had, kwam hij op school en de kinderen uit zijn klas waren een beetje aan het gniffelen en kijken naar hem. Sommige maakten ook opmerkingen, in de trant van, wat zit je haar raar, kon je het niet leuker doen etc.
Hij keek de kinderen aan en zei :"Jullie mogen dat wel vinden, maar ik vind het leuk".
Stil was iedereen en ze hebben er nooit meer wat over gezegd.
De juf was hier toendertijd erg verbaasd over, omdat mijn zoon namelijk altijd een stil, verlegen jongetje was. Hoe langer hij bij haar in de klas zat, hoe losser hij werd. Alleen dit was nog nooit voorgekomen.

Ja ik ben ook wel trots op mijn zoon EN zijn haar!

Een reactie posten

Mijn foto
DharSon
Werkende moeder die ondertussen al over de 40 is. Mijn man en ik stomen 2 kinderen, van 13 en 14 jaar, klaar voor deze maatschappij.
Mijn volledige profiel weergeven

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP