Trip down Memory Lane

Van het weekend hadden man en ik erover 'hoe het toch in de oude buurt zou zijn..'.

Man en ik hebben elkaar in 1994 leren kennen toen we allebei bij hetzelfde bedrijf werkte, in die mooie stad achter de duinen. Onze eerste date was daar in die stad en eindigde in Scheveningen, waar we midden in de nacht op het strand in november elkaar voor het eerst kuste. Ik woonde toen op een zolderetage en binnen 3 maanden woonden we samen. Daar hebben we een jaar gewoond, toen bleek dat ik zwanger was en zijn we niet in die mooie stad achter de duinen gebleven.

Af en toe reden we daar in de buurt en vertelden we de kinderen dat we daar hadden gewoond. We gingen ook nog vaak naar Scheveningen maar vooral met de kinderen. De ene keer zonnebaden, de andere keer als het stormachtig is en de andere keer gewoon naar de boulevard even uitwaaien.

Gister gingen we weer eens met z'n 2en. Eerst naar de Ikea om te ontbijten, wat erg lekker was. Daarna gingen we richting ons wijkje. De auto hebben we in de buurt geparkeerd en we gingen even lopen, veel kwam weer naar boven. 'Weet ja nog daar kochten we de wijn, daar de gegrilde kip en daar het brood'. Ja, dat deden we vaak, om vervolgens gezellig op de bank het op te peuzelen en lekker te drinken. 'Onze eerste kerstboom, kochten we daar' en ga zo maar door.
Helaas konden we niet naar de zolderetage, die mensen die ons al aan komen. Na genoeg herrinneringen opgehaald te hebben, zijn we richting Scheveningen gegaan.
We hebben op het strand gelopen, het was erg koud, vervolgens zijn we de pier opgelopen en hebben we lekker warme chocolademelk met heel veel slagroom gedronken en poffertjes gegeten. Dit was ons uitzicht.


Daarna zijn we richting huis gegaan, bloemetjes gekocht voor mijn ouders die waren gister 43 jaar getrouwd.

Zo'n dag tussendoor is heerlijk, zeker als alles zo snel gaat. Soms vergeten we tijd te stoppen in ons, terwijl het o zo belangrijk is.

Prettige dag allemaal!

Mevrouw Williams  – (16 december 2010 om 09:35)  

Wat ontzettend leuk om te doen zeg! En het is ook wel eens goed om daar tijd voor te maken!

Roelien  – (16 december 2010 om 09:43)  

Wat heerlijk dit en wat en goed idee!!

ChoCho  – (16 december 2010 om 10:43)  

een dag met een gouden randje ;-)

Wondelgijn  – (16 december 2010 om 12:41)  

Dank voor je lieve reactie op mijn blog! En zulke dagen zijn inderdaad energie opladers! Stevig van genieten dus!!

Aritha Vermeulen  – (16 december 2010 om 14:59)  

Idd, een wijs woord. Soms vergeten we 'ons'. Dat hebben jullie goed aangepakt!

Running Rapunzel  – (16 december 2010 om 15:11)  

Wat een goed idee om dat eens te doen...hmmmmm: je hebt me op een idee gebracht: dank je wel!

Een reactie posten

Mijn foto
DharSon
Werkende moeder die ondertussen al over de 40 is. Mijn man en ik stomen 2 kinderen, van 13 en 14 jaar, klaar voor deze maatschappij.
Mijn volledige profiel weergeven

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP