Gewoon voor een keer………..

……… zou ik willen dat de kids gewoon doen wat ik vraag zonder dat ik het volgende hoor;

Wacht even: Ik vermoed dat het eerder een reflex reactie is, zoals ik altijd ssssttt zeg als Nona kletst door journaal heen.

Ik doe het zooo: Houdt gewoon in dat ik gehoord wordt, maar ze het liever nog niet willen doen en hopen op deze manier dat ik het toch doe..

I.K.E. A : Of te wel ik kom er aan. Dit is niet dat ze meteen komen, welnee duurt nog een paar lange minuten en na een paar keer roepen komt er een harde NU aan van mijn kant..

Jaaaa ; Hun reactie als ik vraag of ze zich aan het aan kleden zijn of in bed liggen. Als ik stiekem in hun kamer kijk dan zie ik nog hele andere dingen doen.

Later ; Of te wel nooit.

Heb ik al gedaan; Dit is aardig een populaire uitspraak, als ik vraag of ze hun taken hebben gedaan. Want het gebeurd natuurlijk niet voor de volle 100%, neeeee voor 50% of 75% waarna Man of ik weer gaan kijken of het echt wel is gedaan.

Vergeten; Of te wel het is toch niet belangrijk en natuurlijk weet hij dat hij brood moet eten op school, maar ach..

Na deze level; Sinyo zit dan op zijn XBOXwolk en hoorde niet echt wat wilde vragen en geeft alvast maar dit als antwoordt. Nadat het nog een aantal x gevraagd wordt dan wordt hij in 1 ruk van die wolk gehaald en dat doet pijn….. dus moet hij even sjaggie doen.

Dan kan ik niet; Of te wel het interesseert ze niet en heb ook geen zin om te kijken of ik het wel kan.. Ben benieuwd hoe hun toekomstige partner daar mee om gaat…

Als ik dat doe mag ik dan ..? Nee. Wel leuk geprobeerd.

Ik weet het: Jaaahhh en dan…???? Dan ben ik altijd even stil.. Wat betekent het? Ik weet dat ik moet stoppen? Ik weet het en ik kom era an? Ik weet het en ik kan het niet? Wat, wat wat! Eindigd vaak niet zo grappig.

Eigenlijk wil ik gewoon het liefst horen (maar ik heb het nog niet gehoord of niet vaak genoeg) ;Ja, mam

Huize Steen.  – (28 september 2010 om 10:06)  

Er mist nog "zometeen" in het lijstje ;-)
woordverificatie = drama :-)

DharSon  – (28 september 2010 om 11:47)  

O ja, dat is ook een goede! Hahahaha errug he wat die kids allemaal verzinnen om iets niet of later te doen )

Nicole  – (28 september 2010 om 12:59)  

Herkenbaar... Helaas, het zit er volgens mij niet in.

Roelien  – (28 september 2010 om 18:26)  

I k e a die houd ik erin!!!!

RiaN  – (28 september 2010 om 22:58)  

IKEA vind ik super, hier hoor ik "ja hoor, effe wachte" of Grrr die vind ik erg: "ja, juffrouw, ik zal het daadlijk doen" (naar Koen maak je mijn schoen..)

DOCKA  – (29 september 2010 om 10:59)  

Wat zijn kinderen toch creatief he, dat moet je ze nageven ;-)

Een reactie posten

Mijn foto
DharSon
Werkende moeder die ondertussen al over de 40 is. Mijn man en ik stomen 2 kinderen, van 13 en 14 jaar, klaar voor deze maatschappij.
Mijn volledige profiel weergeven

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP