Revieuw: Boeuf bourguignon van Julia Child
>> 7 jan 2010 –
gezellig kletsen
Na een uur of twee kon de Boeuf bourguignong uit de oven gehaald worden en afmaken om het te serveren.
Ik zelf vond het heerlijk, ik vond de smaak even wennen (zo noemde mijn man het ook.. wennen aan de smaak). Het vlees was heerlijk mals, zowel het rundvlees en de spek. Ik had er, volgens mijn man, ook teveel champignons in gedaan.
Ik had bij iedereen een klein beetje aardappel gedaan, genoeg groente en ruim vlees. Nou, het is dat het bord leeg gegeten moet worden.
Het is overigens erg machtig, ik had niet eens zo heel veel en zat al erg vol.
Conclusie; ik vond het een succes, mijn man en kinderen niet.
Ik heb nog over en dat eet ik vanavond en de rest gaat in de vriezer.
Voor mij is het voor herhaling vatbaar, voor mijn gezin niet.
(Ik ga het vast nog een keer maken en dan gewoon alles goed.)